Mensen in een technische wereld

Ook een wereld vol techniek draait nog altijd om mensenwerk. En dat is precies de drijfveer waar vanuit Hupp is ontstaan. Een frisse en jonge organisatie die erop gebrand is om de manier waarop gespecialiseerd IT of Finance talent in contact komt met inspirerende nieuwe werkgevers volledig te transformeren.

Van een wereld die draait om handel in ‘koude’ CV’s, naar een wereld die zich vormt naar de glimlach op jouw gezicht!

Contact met Hupp
Onze unieke aanpak
Onze unieke aanpak

Ontmoet het team van Hupp

Een nieuwe wereld voorzien van een nieuwe aanpak werkt alleen wanneer je daar de juiste mensen voor hebt. Mensen die zin hebben om in beweging te komen. Die de wetten van de oude wereld kennen en weten waar de scheurtjes zitten. De kennis die je nodig hebt om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen.

Hupp bestaat uit dat soort mensen. Ons team is zorgvuldig samengesteld met professionals die weten dat het anders kan. Frisse krachten, jong en oud, die allemaal met eigen ogen hebben gezien wat de nadelen zijn van traditionele werving en selectie. Mensen met bovengemiddeld veel ervaring en expertise op het gebied van arbeidsmarkt en IT. Met brede interesses en capaciteiten en stuk voor stuk kunnen putten uit omvangrijke netwerken.

 • Maarten de Cock

  Directeur

  Jarenlange ervaring als ondernemer in zowel de recruitment als de ICT branche. Gedreven om opgedane kennis en ervaring in te zetten voor Hupp om klant en kandidaat optimaal te bedienen.

  Getrouwd, en vader van drie kinderen.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Bob Wierda

  Sales Manager

  Bob is nieuwsgierig, ziet mogelijkheden en verbindt. Zijn oprechte enthousiasme over de vernieuwende manier van werken van Hupp, helpt hem de leukste samenwerkingen tot stand te brengen.

  Bob woont sinds kort samen met zijn vriendin in Vught.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Britt Smithson

  Marketing Communicatie

  Studeerde Communicatie en hielp als intercedent tientallen kandidaten aan een baan in Amsterdam. Terug in Brabant zet de Tilburgse zich in voor kandidaat en werkgever bij Hupp om de perfecte match te maken.

  Samenwonend in het centrum van Den Bosch.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Ed Bekkers

  Senior IT Recruiter

  Ed begon zijn carrière als hands-on ICT medewerker.  Deze ervaring nam hij later mee in zijn werk als IT Recruiter. Met zijn brede netwerk, specialistische kennis en positieve energie weet hij klant en kandidaat te verbinden.

  Getrouwd, en vader van twee kinderen.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Inge Verhoeven

  Office Manager

  Als office manager is Inge de spin in het web Hupp. Zowel intern als extern zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De kernwaarden van Hupp matchen met haar open en eerlijke karakter.

  Getrouwd, en moeder van twee meiden.

 • Gezocht

  Recruitment Consultant

  Fris, helder, direct en duidelijk. Herken jij je hierin? Misschien ben jij dan wel de recruiter die wij zoeken!

  Bekijk hier de vacature

 • Marco Lagarde

  Senior Recruitment Consultant

  Energiek en gedreven, altijd op zoek naar de beste match. Zijn jarenlange ervaring en interesse in de financiele branche én 8 jaar ervaring als recruiter helpen hem daar uiteraard bij. Deze fijne gesprekspartner staat altijd open voor een gesprek.

  Woont met vriendin en pas geboren baby in Breda.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Marleen van Rozendaal

  Recruitment Consultant

  Onze kritische recruiter met oog voor detail werkte jarenlang als Office Manager. Haar interesse in de mens en sociale skills maken haar de recruiter waar iedereen door geholpen wil worden. 

  Woont midden in het bruisende centrum van Den Bosch.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Remco Sturkenboom

  Team Lead

  Deze ontzettend energieke duizendpoot is een echte verbinder. Als Team lead bij Hupp verbindt hij zowel het team, als klanten en IT specialisten. Hiervoor deed hij jarenlang ervaring op als accountmanager in de IT branche. 

  Woont samen in het centrum van Tilburg.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

Krijg hier een indruk van onze werkplek in Oisterwijk