Mensen in een technische wereld

Ook een wereld vol techniek draait nog altijd om mensenwerk. En dat is precies de drijfveer waar vanuit Hupp is ontstaan. Een frisse en jonge organisatie die erop gebrand is om de manier waarop IT-talent in contact komen met inspirerende nieuwe werkgevers volledig te transformeren.

Van een wereld die draait om handel in ‘koude’ CV’s, naar een wereld die zich vormt naar de glimlach op jouw gezicht!

Contact met Hupp
Mensen in een technische wereld

Ontmoet het team van Hupp

Een nieuwe wereld voorzien van een nieuwe aanpak werkt alleen wanneer je daar de juiste mensen voor hebt. Mensen die zin hebben om in beweging te komen. Die de wetten van de oude wereld kennen, en weten waar de scheurtjes zitten die je nodig hebt om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen.

Hupp bestaat uit dat soort mensen. Ons team is zorgvuldig samengesteld met professionals die weten dat het anders kan. Frisse krachten, jong en oud, die allemaal met eigen ogen hebben gezien wat de nadelen zijn van traditionele werving en selectie. Mensen met bovengemiddeld veel ervaring en expertise op het gebied van arbeidsmarkt en IT. Met brede interesses en capaciteiten, en stuk voor stuk kunnen putten uit omvangrijke netwerken.

 • Maarten de Cock

  Directeur

  Jarenlange ervaring als ondernemer in zowel de recruitment als de ICT branche. Gedreven om opgedane kennis en ervaring in te zetten voor Hupp om klant en kandidaat optimaal te bedienen.

  Getrouwd, en vader van drie kinderen.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Britt Smithson

  Recruiter

  Studeerde Communicatie en hielp als intercedent tientallen kandidaten aan een baan in Amsterdam. Terug in Brabant zet de Tilburgse zich in voor kandidaat en werkgever bij Hupp om de perfecte match te maken.

  Samenwonend in Den Bosch.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Inge Verhoeven

  Office Manager

  Als office manager is Inge de spin in het web Hupp. Zowel intern als extern zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De kernwaarden van Hupp matchen met haar open en eerlijke karakter.

  Getrouwd, en moeder van twee meiden.

 • Ed Bekkers

  Recruiter

  Ed begon zijn carrière als hands-on ICT medewerker.  Deze ervaring nam hij later mee in zijn werk als IT Recruiter. Met zijn brede netwerk, specialistische kennis en positieve energie weet hij klant en kandidaat te verbinden.

  Getrouwd, en vader van 2 kinderen.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  Recruiter

  Fris, helder, direct en duidelijk. Herken jij je hierin? Misschien ben jij dan wel de recruiter die wij zoeken!

  Bekijk hier de vacature

Krijg hier een indruk van onze werkplek in Oisterwijk